Gençler ve fotoğrafları

Sıradan gibi görünen bu fotoğraf çektirme konusunda derinlemesine bir analiz yapmam gerekiyor.

Nedendir bilinmez garip açılardan fotoğraf çekme hastalığı başlamış şimdilerde.

10 – 25 yaş arası iri ve ergen gençlerimizde normal açı sayabileceğimiz 0 derece haricinde diğer tüm açılardan fotoğraf çekiyorlar.

Zannediyorum kamerayı düz tutmamaları için para alıyorlar.

Fotoğrafların içeriği ise daha bir vahim.Erkeklerde yırtık pantolon veya daracık pantalon giyme modasının yanında bağrı göbeğine kadar açık gömlekle poz vermek elzem durumda.

Saçlar ya dikiliyor ya da EMO gibi uzatılıp yüz komple kapatılıyor.

Kızların durumunu dehşet içerisinde izliyoruz.

Fotoğraf çekiliyorsa kesinlikle yapmacık bir gülüş olacak.Ağızlarını zorla açtıkları belli olmasına rağmen bundan vazgeçmezler.

Fotoğraflarında kötü bir kare çıkmış ise sileceksiniz onu! 150 kere aynı kareyi çekmeniz gerekse dahi çekeceksiniz,çünkü onlar yılın takvimine koyulacak poster fotoğrafı çektirmediklerinin farkında değiller!!

Ya vücut sergileme oyunları..

Oturuyorlarsa bacaklar açılacak ki görünsün.Etek varsa daha da yukarı çekilecek veya frikik verecek pozisyona geçilecek.

Bacakların tamamı mutlaka çıkacak ki gören hayran kalsın.Portre fotoğraf çekiliyorsa mutlaka dekolte olacak.Ya yakanın biri kola sarkacak ya da komple göğüs açık olacak.

Veya sütyen görünecek.Mutlaka karşıdakini tahrik edecek bir unsur fotoğrafda yer alacak.Dudaklar,gözler,dişler,eller,ayaklar,neresi olursa olsun bir uzuv kullanılacak ve fotoğrafda cinsellik uyandırılacak.
Evet işte kadının yaratılışındaki zaafiyetini erkekler üzerinde bir güç olarak kullanmasıdır bu.Kadın aslında zayıftır.

Kadının vücudu erkeğinkine göre daha değerli olmasına rağmen,kadın vücudunu sergilerken erkek ise aksine kendini korumayı tercih eder.

Evet bu hep böyle olmuştur.Yazık ki ne yazık.İnsanların vücutlarını pazarlayarak bir yerlere gelmeye çalışmaları,kendilerini beğendirmeye uğraşmaları,hayatta başka hiç bir şeylerinin olmamasının verdiği ezikliği bastırma girişimleri çok az insan tarafından farkediliyor.

Oysa bir çoğu “”Oh ne güzel harika kızmış” deyip geçiyor.Gerçi kadınların da istediği bu değil mi ?

Bozulmuş toplumların içerisinde var olmaya çalışan bizlerin yardımcısı Allah(c.c.) olacaktır.

Allah herkese hidayet versin!

Bir yanıt yazın